За нас

La Nordica-Extraflame Grup се задвижва от характерните сили на Северна Италия: страст и упорита работа. Дори и в областта на "традиционното" отопление, иновациите винаги са били характерна черта на La Nordica-Extraflame продуктите. Благодарение на това, групата е придобила значителен дял от пазара през последните 40 години, а сега продава своите продукти в 40 страни по целия свят. La Nordica-Extraflame води началото си обратно до 1967. Оттогава групата е работила усилено, за да разшири и подобри своята продуктова гама.
La Nordica-Extraflame произвежда ултра-модерени, класически и традиционни битови печки,камини и котли на дърва и био гориво(пелети). Нейните продукти са водещи по цял свят и отговарят на най-строгите разпоредби за вредни емисиите. Всички те имат маркировка и сертификации по най-строгите международните стандарти,освен стандартизацията изисквана за Италия.

LA NORDICA S.p.A. - изделия от дърво
La Nordica (Нордика Екстрафлем) е лидер в производството на отоплителни уреди на дърва, и може да се похвали с отлична репутация спрямо разработването на нови решения за днешните все по-специфични и взискателни изисквания. La Nordica е съчетала класически, битов и модерни стил в своите изделия, внимание към детайла, и висококачествени матеряли. La Nordica е производител с богата култура ,прогрес и подход към отоплението на дома, и реален ангажимент за намаляване на емисиите и опазване на околната среда.

Extraflame S.p.A. - пелетна ПРОДУКТИ
Extraflame може да се похвали с повече от 20 години опит в проектиране, разработване и производство на пелетни камини. Едни наистина иновативни, функционални, икономични, екологични и щадящи околната среда продукти.Extraflame са един от днешните лидери на пазара на пелетни продукти .
Ползвайки дългогодишната си практика и проучвания от съвместна работа с много чуждестранни производители в сферата на отопление ние фокусирахме своето внимание върху La Nordica-Extraflame –Italy,така създадохме Екокомфорт Дизайн. Личната ни убеденост в качеството на продуктите и промяна във взискателността на българския пазар ни провокира да заложим на доказалите се в световен мащаб La Nordica.Целта ни е да обогатим и развием технологично пазара , също културата на климатизация, и отопление в България.